Dispositivos e acessórios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Preparação 20min
Total 25min
25 pieces
Ingredientes
-
2 tsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcional) to serve2 - 3 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Red Pepper Shots
30min
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Asparagus Risotto
45min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Lemon Sorbet
8h 30min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Quick Cheese Soufflés
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min