Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

5.0 ( 3 avaliações )

Ingredientes

  • ½ fresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves
    ou 2 tsp pickled jalapeño chillies drained
  • 4 sprigs fresh coriander leaves only
  • 20 g red onion
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches smoked paprika
  • 2 pinches fine sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 2 tsp avocado oil
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado flesh only, cubed (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce to serve (opcional)

Nutrição
por 1 piece
Energia
49 kcal / 209 kJ
Proteína
3.2 g
Gordura
2.8 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Fibra
0.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas