Dispositivos e acessórios
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
435 kJ /
104 kcal
Gordura
4 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon Tartare
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Crab Cakes
1h 35min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Prawn Saganaki
35min