Dispositivos e acessórios
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
435 kJ /
104 kcal
Gordura
4 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Red Pepper Shots
30min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Asparagus Stem Soup
55min
Fish and Herb Parcel
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min