![Prawn and trout terrine with horseradish cream Prawn and trout terrine with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A6CAD47-916D-4510-9F80-5EAD5CB29E3A/Derivates/1EC140A6-1727-4DDB-A70F-EF9DE297D8BF.jpg)
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Prawn and trout terrine with horseradish cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
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Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteína
- 19.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.3 g
- Gordura
- 25.7 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 764.6 mg
Receitas alternativas
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