Versões compatíveis
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteína
- 19.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.3 g
- Gordura
- 25.7 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 764.6 mg
Receitas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Colcannon
40min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min