Dispositivos e acessórios
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Preparação 10min
Total 2h 50min
10 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.391 g
Energia
467 kJ /
111 kcal
Gordura
10.662 g
Fibra
0.859 g
Hidratos de carbono
1.469 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Baba ghanoush
1h
Smashed pea and bean dip
30min
Romesco dip
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Peas and jamon
40min
Sunny gazpacho
25min
Marinated capsicum
55min