Dispositivos e acessórios
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Preparação 10min
Total 2h 50min
10 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.391 g
Energia
467 kJ /
111 kcal
Gordura
10.662 g
Fibra
0.859 g
Hidratos de carbono
1.469 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Jelebi
25h
Homemade ricotta
1h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Lamb saag
1h 30min
Roti
2h