![Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke) Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EEB78EBB-0B2E-4213-B550-E2B8BC881DB4/Derivates/3DCFDB71-39CA-4249-AF9F-838A4CFAB49B.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 467 kJ / 111 kcal
- Proteína
- 2.391 g
- Hidratos de carbono
- 1.469 g
- Gordura
- 10.662 g
- Fibra
- 0.859 g
Receitas alternativas
Prawn saganaki with feta
35 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Zhoug
10 Min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Herbed lavosh
55min