Dispositivos e acessórios
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
139.6 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Gordura
28.7 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Mayonnaise
5min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Smoked trout pâté
3h 15min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Smoked salmon mousse
5min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Steamed orange puddings
1h 25min
Tuna dip
15min