Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 17.6 g
- Gordura saturada
- 4.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 487.7 mg
Receitas alternativas
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Salmon kabsa
40 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pasta alla puttanesca
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Sardines with tomato couscous
55min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Prawn saganaki with feta
35min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min