![Spicy eggs with tomato sauce Spicy eggs with tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76382C16-1FD5-4B0F-BBEC-2227B492EFD2/Derivates/6CB4C60C-AE5E-4D62-9FEA-619E2E0436B7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 17.6 g
- Gordura saturada
- 4.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 487.7 mg
Receitas alternativas
Fennel digestive
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Mango rice
35min
Asian-style mussels
30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5sa 15 dk
Steamed greens with lemon feta
20min
Grilled eggplant dip
2h
Moroccan harira soup with chicken
55min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Hazelnut banana bread
1hod. 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn saganaki with feta
35min