Dispositivos e acessórios
Tofu 'sour cream'
Preparação 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
silken tofu300 g
-
lemon juice1 tbsp
-
miso paste (white)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing (optional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
733.1 mg
Proteína
17.8 g
Energia
817 kJ /
194 kcal
Gordura
8 g
Fibra
8.3 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Steamed bread rolls
2h 10min
Breakfast sausages
1h 5min
Tofu scramble
25min