
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water for soaking
Base
- 2 tsp coconut oil plus extra for greasing
- 60 g pecans
- 40 g shredded coconut
- 1 tsp vanilla paste (see Tips)
- 1 tbsp raw cacao powder
- 1 tsp rose water
- 1 tsp filtered water
- 1 tbsp pure maple syrup
- 4 pitted dates
Filling
- 80 g lemon juice
- 150 g coconut cream
- 100 g pure maple syrup
- 1 tsp agar agar powder
- 2 - 4 tsp rose water to taste
- 1 tsp beetroot powder (see Tips)
Raspberry rose jelly
- 60 g lemon juice
- 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
- 1 tbsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 3 - 4 tsp rose water to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 182.9 kcal / 768 kJ
- Proteína
- 3.2 g
- Gordura
- 13.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.8 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Matcha and raspberry swirled custard tarts
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Raw pineapple and turmeric cake
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Raw pumpkin and zucchini curry
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Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
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Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Vegan carrot cake with orange frosting
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Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
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Raw strawberry cheesecake
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