Dispositivos e acessórios
Vegan Turkish delight cheesecake
Preparação 25min
Total 5h 30min
16 portions
Ingredientes
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Base
-
coconut oil for greasing
-
pecans60 g
-
filtered water1 tsp
-
rose water1 tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
pitted dates4
-
raw cacao powder1 tbsp
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
shredded coconut40 g
Filling
-
lemon juice80 g
-
coconut cream150 g
-
pure maple syrup100 g
-
beetroot powder (see Tips)1 tsp
-
agar agar powder1 tsp
-
rose water to taste2 - 4 tsp
Raspberry rose jelly
-
lemon juice60 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
rose water to taste3 - 4 tsp
-
pure maple syrup20 g
-
fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
768 kJ /
182.9 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Creamy coconut yoghurt
18h
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Soy bread with seeds
3h 50min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Tofu 'sour cream'
5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Pea and garden mint fritters
25min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min