Dispositivos e acessórios
Vegan mayonnaise
Preparação 10min
Total 15min
310 g
Ingredientes
-
grapeseed oil200 g
-
silken tofu120 g
-
salt¼ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 310 g
Sódio
717.1 mg
Proteína
13 g
Energia
7874.5 kJ /
1882.1 kcal
Gordura
205.6 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
20.4 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mixed mushroom burgers
50 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan custard
15 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min