![Spinach and cheese-filled meatloaf Spinach and cheese-filled meatloaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9013A78-D2E1-4A1B-96B1-C1E048C30E8B/Derivates/EAD8A8D2-5D21-4BE5-B400-57B1E9FF6ED7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g brown onions, cut into halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut into slices (2-3 mm)
ou 50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach leaves
- 450 g yellow capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil, leaves only
- 400 g chopped tomatoes, canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 1 pinch sugar (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2128 kJ / 508 kcal
- Proteína
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 31 g
- Fibra
- 6.1 g
Receitas alternativas
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Apricot chicken risotto
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Zucchini, ham and corn bites
40 Min