Dispositivos e acessórios
Smoked Mackerel Watercress Dip
Preparação 5min
Total 5min
400 g
Ingredientes
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 gram
Proteína
11.6 g
Energia
1270 kJ /
304 kcal
Gordura
27.9 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips and Spreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Pea and Mint Soup
20min
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot Salad
10min
Broccoli and stilton soup
30min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min