
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried mushrooms
- boiling water for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 596 kcal / 2504 kJ
- Proteína
- 71.4 g
- Gordura
- 28.1 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Fibra
- 8 g
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