Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 - 4 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
Pesto
- 80 g hard cheese (eg Parmesan, Manchego, pecorino), cut into pieces (3 cm)
- 30 g nuts or seeds of choice (eg macadamia, pinenuts, almonds, hazelnuts, walnuts, pinenuts, sunflower seeds, pepitas)
- 1 garlic clove
- 80 g mixed fresh herbs, rocket and spinach leaves.
- 130 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
lentil bolognaise
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves and stems
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp dried oregano
- 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 400 g canned lentils, rinsed and drained
- 800 g canned tomatoes
- 60 g tomato paste
- ½ tsp sea salt, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2410.2 kJ / 576.1 kcal
- Proteína
- 15.1 g
- Hidratos de carbono
- 40.1 g
- Gordura
- 41.4 g
- Gordura saturada
- 8.3 g
- Fibra
- 15 g
- Sódio
- 778.2 mg
Receitas alternativas
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Chicken cacciatore
50 min
Creamy turkey stew (TM6)
3u. 50min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Thai-style fish cakes
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Quick massaman beef curry
40 min
Thai red chicken curry
30 min