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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese cut into pieces
- 1 leek trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt to season
- ground black pepper to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 549.4 kcal / 2307.4 kJ
- Proteína
- 19.1 g
- Gordura
- 41.5 g
- Hidratos de carbono
- 23.3 g
- Fibra
- 6.7 g
Receitas alternativas
Eggplant cannelloni
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Spring frittata
1h 15min
Vegetable lasagne
1h 35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
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Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Spinach and feta galette
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Beetroot, feta and spinach quiche
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Leek quiche
1h 20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min