
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
- toast to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 481.7 kcal / 2023.1 kJ
- Proteína
- 29.2 g
- Gordura
- 16.6 g
- Hidratos de carbono
- 43.6 g
- Fibra
- 16.3 g
Receitas alternativas
Carrot and coriander soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min