Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 29.2 g
- Hidratos de carbono
- 43.6 g
- Gordura
- 16.6 g
- Fibra
- 16.3 g
Receitas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Beetroot risotto
35 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Vegetable soup
35 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Asparagus risotto
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Zucchini soup
25 min
Spicy cauliflower soup
20 Min