Dispositivos e acessórios
White zucchini and cannellini bean soup
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.2 g
Energia
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
16.3 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil hotpot
12h 45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Asparagus risotto
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min