Dispositivos e acessórios
Cashew basil spelt pasta (gut health)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
dried spelt pasta (see Tips)300 - 400 g
-
frozen green peas120 g
-
boiling water
-
cashews dry roasted or activated150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve (optional - see Tips)30 g
-
avocados (approx. 180 g), flesh only1 - 2
-
lemons juice only, to taste1 - 2
-
fresh basil leaves only50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
filtered water80 g
-
garlic clove1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese to serve (optional)
-
watercress to garnish (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
218.5 mg
Proteína
27.2 g
Energia
3850.7 kJ /
916.8 kcal
Gordura
50.5 g
Fibra
13.1 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
86.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crispy Korean tofu
1h 20min
Lentil moussaka
3h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Soba noodle and tofu salad
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Soba noodle mee goreng
40min
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1h 20min