Dispositivos e acessórios
Eggplant and ricotta involtini
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1606.5 mg
Proteína
31.2 g
Energia
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Gordura
47.8 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pad Thai
1h
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
One whole cauliflower
45min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Rueben sandwich sauce
5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Spinach and chorizo filo pies
45min
Fattoush with grilled haloumi
5h