
Dispositivos e acessórios
Eggplant and ricotta involtini
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Nutrição por 1 portion
Energia
690.7 kcal /
2889.8 kJ
Proteína
31.2 g
Gordura
47.8 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
19.2 g
Sódio
1606.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia