Dispositivos e acessórios
Layered lamb curry
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Sri Lankan curry powder
-
coriander seeds25 g
-
cumin seeds10 g
-
fenugreek seeds¾ tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cinnamon quill½
-
whole cloves¼ tsp
-
cardamom seeds (see Tips)¼ tsp
-
black mustard seeds¼ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh curry leaves2 sprigs
Lamb curry
-
lamb backstrap350 - 400 g
-
tri-colour quinoa200 g
-
water plus extra for soaking400 g
-
brown onions cut into quarters360 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
coconut oil20 g
-
dried red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
cardamom pods crushed4
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
paprika½ tsp
-
chilli powder (optional)¼ - 1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh lemongrass bruised and cut into halves2 stalks
-
salt to taste
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)350 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
frozen baby peas100 g
-
coconut milk270 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238.1 mg
Proteína
43.5 g
Energia
2668 kJ /
635.3 kcal
Gordura
26.7 g
Fibra
13.8 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Butter chicken
55min
Thai red curry paste
15min
Spiced lamb roast
29h 50min
Chicken korma
45min
Balti coconut fish curry
50min
Thai green chicken curry
30min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai red chicken curry
30min