Lamb with pumpkin and lentils
TM6 TM5 TM31

Lamb with pumpkin and lentils

4.3 (33 avaliações )

Ingredientes

  • oil, for greasing, plus extra for drizzling
  • ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
  • ¼ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
  • 3 garlic cloves
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp sumac
  • 2 tsp ground coriander
  • 1 fennel bulb, cut into thin slices
  • 500 g diced lamb (see Tips)
  • 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 30 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g tzatziki dip (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1343.8 kJ / 320 kcal
Proteína
25.9 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gordura
15 g
Gordura saturada
3.4 g
Fibra
6.3 g
Sódio
320.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas