Dispositivos e acessórios
Nam Jim
Preparação 10min
Total 10min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
195.3 mg
Proteína
1.4 g
Energia
286 kJ /
68 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli lime sauce
5min
Wonton soup
1h
Thai red curry paste
15min
Asian master stock
1h 45min
Mushroom stock paste
1h 35min
Kimchi
149h
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Indian mustard
15min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Prawn wontons
2h
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h