Dispositivos e acessórios
Buckwheat and almond slider buns
Preparação 5min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
497 mg
Proteína
7.4 g
Energia
888.3 kJ /
211.5 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Nutty matcha balls
40min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Buckwheat bread
2h 5min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Seed and nut bread
1h 30min
Coconut and beetroot balls
40min