Dispositivos e acessórios
Buckwheat and almond slider buns
Preparação 5min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
497 mg
Proteína
7.4 g
Energia
888.3 kJ /
211.5 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Falafel crackers
40min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min