Dispositivos e acessórios
Ricotta and pistachio cheesecake
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
119.4 mg
Proteína
11.9 g
Energia
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot, feta and mint salad
40min
Pink scramble
15min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Mixed seed and nut spread
5min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Pumpkin tart
2h 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Mango muesli
5min
Avo and egg spread
35min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Almond and date bars
2h 15min