Dispositivos e acessórios
Vegan tiramisu
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Sponge
-
almond milk100 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
plain flour80 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
dairy free margarine90 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar80 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
Coffee syrup
-
brewed espresso coffee200 g
-
Kahlua®50 g
Vegan mascarpone
-
raw cashews300 g
-
pure maple syrup70 g
-
coconut oil120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
almond milk200 g
Assembly
-
unsweetened cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
dairy free chocolate shaved (optional)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
163.8 mg
Proteína
1.6 g
Energia
827.8 kJ /
197 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
23.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seitan
40min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Cashew sour cream
10min
Tofu scramble
25min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min