Dispositivos e acessórios
Hollandaise Sauce
Preparação 15min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
unsalted butter diced250 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 g
Sódio
113.1 mg
Proteína
1 g
Energia
921.1 kJ /
220.1 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15.1 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mayonnaise
5min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Fresh Pasta Dough
1h
Béarnaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate Mousse
3h 20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min