Dispositivos e acessórios
Sicilian prawn salad
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
785 kJ /
187 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon niçoise salad
35 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min