
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (opcional)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot peeled, cut into pieces
ou 500 g canned beetroot cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 331 kcal / 1386 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Spring greens with grapefruit
30min
Vitality truffles
25min
Asparagus and pea omelette
20min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min