Dispositivos e acessórios
Jaffa madeleines
Preparação 15min
Total 30min
12 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
caster sugar60 g
-
eggs2
-
orange zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
54.4 mg
Proteína
2 g
Energia
495.6 kJ /
118 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brioche fruit tarts
4 godz.
Magic chocolate sauce
10 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Marble sponge slice with peach crème
4 godz. 30 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Gravity cake
2 godz.
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min