Dispositivos e acessórios
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Preparação 15min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
961 kJ /
230 kcal
Proteína
2.52 g
Hidratos de carbono
16.99 g
Gordura
16.86 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Gekookte pasta
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Omelet met gehakt
1h 10min
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Loempia’s
55min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Tomatenrijst
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min