Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 ½ tbsp garam masala
- 3 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
-
600
g chicken thighs, skinless, boneless, cut in bite size pieces
ou 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite size pieces - 250 g couscous
- 630 g water
- 30 g sunflower oil
- 10 stalks fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 80 g onions, cut in halves
- 1 tbsp sunflower oil
- 60 g green olives, pitted
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2073 kJ / 496 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Jambalaya
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Arabian chicken with couscous
45 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Chicken garam masala
50min