Middle Eastern chicken with pearl couscous

Middle Eastern chicken with pearl couscous

4.4 192 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • pearl couscous
    300 g
  • boiling water for soaking
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • lemon zested, no white pith
    1
  • olive oil
    1 tbsp
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • garlic cloves
    3
  • fresh long red chilli trimmed and cut into halves
    1
  • ground cumin
    1 ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    1000 g
  • currants (optional)
    50 g

Nutrição por 1 portion

Energia 815.4 kcal / 3424.6 kJ
Proteína 60.8 g
Gordura 28.9 g
Hidratos de carbono 72.6 g
Fibra 12.3 g
Gordura saturada 6.6 g
Sódio 762.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...