Dispositivos e acessórios
Stuffed vegetables
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes (130 g each)2
-
aubergines (400 g each)2
-
white onions (120 g each)2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
breadcrumbs100 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
milk20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1018 kJ /
243 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Béchamel sauce
15min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Boiled eggs
20min
Ratatouille
40min
Tomato rice
30min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Steamed rice
25min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Creamy courgette soup
25min