
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 310 kcal / 1293 kJ
- Proteína
- 26 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Chicken breasts pizzaiola
55min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Fennel digestive
10min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min
Beef Stroganoff
45min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min