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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves plus extra to garnish
- 7 oz onion halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 152.5 kcal / 638 kJ
- Proteína
- 3.5 g
- Gordura
- 9.5 g
- Hidratos de carbono
- 15.9 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Sódio
- 1526.7 mg
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