Dispositivos e acessórios
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Preparação 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (opcional)3 oz
-
2 oz beet greensbaby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1305 mg
Proteína
21 g
Energia
2648 kJ /
633 kcal
Gordura
36 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto with Broccolini
35 min.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nu există evaluări
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min.
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min.
Tomato Tart Tatin
1h 10 min.
Light and Fresh Beet Pasta
20 min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min.
Root Vegetable Soufflé
1h 25 min.
Mushroom Risotto
30 min.
Artichoke And Tofu Dip
5 min.
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min.
Caponata
50 min.