Dispositivos e acessórios
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Preparação 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (opcional)3 oz
-
2 oz beet greensbaby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1305 mg
Proteína
21 g
Energia
2648 kJ /
633 kcal
Gordura
36 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Potato Gnocchi
1 Std. 15 Min
Barley and Tomato Salad
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil Salad
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min