Dispositivos e acessórios
Pasta alla gricia
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
6307.7 mg
Proteína
93.4 g
Energia
9114 kJ /
2178 kcal
Gordura
94.5 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
34.2 g
Hidratos de carbono
254.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lasagna Bolognese
3h
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Chili Cheese Dogs
50min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Temaki Sushi
1h
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Stout Brownies
45min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Risotto pomodori with burrata
30min