Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
ou 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
ou 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
ou 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2282 kJ / 546 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Hidratos de carbono
- 44.35 g
- Gordura
- 22.85 g
- Fibra
- 10.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Mole Verde
Nenhuma avaliação
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 godz. 35 min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3hod.
Creamy Pasta with Peas
25min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Picadillo (Texas Hash)
40min
Red Beans and Rice
1 Std. 15 Min