Dispositivos e acessórios
Falafel
Preparação 20min
Total 1h 25min
35 pieces
Ingredientes
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
489 kJ /
117 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Falafel
24 godz.
Falafel
25 godz. 30 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Tahini dip (tarator)
5 min
Hummus
5 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Faworki (crostoli)
2 godz.
Speedy Bassara
25 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min