Dispositivos e acessórios
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Preparação 10min
Total 3h 40min
30 pieces
Ingredientes
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.5 g
Energia
483 kJ /
115 kcal
Gordura
4.5 g
Hidratos de carbono
14.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Morello Cherry Brownies
1h
Olive and fennel grissini
25h 30min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Houmous
13h 30min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Mango chutney
1h 20min