
Dispositivos e acessórios
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Preparação 45min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
Brine
-
water500 g
-
fine sea salt25 g
-
pink Himalayan salt coarse2 ½ tsp
-
clove1
-
bay leaf1
-
juniper berries2
-
orange peel1 piece
-
quails oven ready4
Celeriac Tea
-
rapeseed oil10 g
-
celeriac large1
-
onions sliced100 g
-
garlic cloves sliced2
-
fresh sage leaves2
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
chicken stock strong-flavoured1000 g
-
baby cos lettuce leaves8
Celeriac Purée
-
double cream80 g
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
rapeseed oil10 g
-
unsalted butter30 g
-
watercress stalks8 g
-
apples cut in matchsticks with peel at each end2
Nutrição por 1 portion
Energia
774 kcal /
3220 kJ
Proteína
52 g
Gordura
54 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda