Dispositivos e acessórios
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Preparação 45min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
Brine
-
water500 g
-
fine sea salt25 g
-
pink Himalayan salt coarse2 ½ tsp
-
clove1
-
bay leaf1
-
juniper berries2
-
orange peel1 piece
-
quails oven ready4
Celeriac Tea
-
celeriac large1
-
rapeseed oil10 g
-
fresh sage leaves2
-
onions sliced100 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves sliced2
-
chicken stock strong-flavoured1000 g
-
baby cos lettuce leaves8
Celeriac Purée
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
rapeseed oil10 g
-
unsalted butter30 g
-
watercress stalks8 g
-
apples cut in matchsticks with peel at each end2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
52 g
Energia
3220 kJ /
774 kcal
Gordura
54 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Puttanesca Penne
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Creamy French Dressing
5min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Thai Mussels
25min
Bordelaise Sauce
55min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min