Dispositivos e acessórios
Stuffed Portobello Mushrooms
Preparação 15min
Total 45min
6 pieces
Ingredientes
-
fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)6
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh lemon thyme leaves only4 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
olive oil plus 1 tsp80 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
Granny Smith apples diced (1 cm)100 g
-
garlic clove2
-
lemon juice50 g
-
soy sauce20 g
-
red pepper cut in strips150 g
-
green pepper cut in strips150 g
-
red onions cut in strips150 g
-
courgettes diced (1 cm)350 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
water600 g
-
quinoa well rinsed and drained250 g
-
onions quartered100 g
-
fresh turmeric (approx. 4 cm)1 piece
-
fresh root ginger (approx. 4 cm)1 piece
-
aubergines diced (1 cm)200 g
-
pumpkin seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
804 mg
Proteína
12 g
Energia
1628 kJ /
389 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Green Goddess Quinoa Salad
40min