Dispositivos e acessórios
Mushroom stroganoff
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
oil40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
tomato paste50 g
-
white wine40 g
-
plain flour2 tsp
-
paprika1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices (1 cm)4
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters100 g
-
sour cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
434.7 mg
Proteína
4.3 g
Energia
672.6 kJ /
160.1 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil moussaka
3h 30min
Tuscan bean soup
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Mashed pea and corn slice
40min
Hearty lentil chilli
50min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Mushroom bolognaise
45min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min