Risotto pomodori with burrata
TM6 TM5 TM31

Risotto pomodori with burrata

5.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 400 g canned tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 500 g water
  • 1 onion cut in half
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 80 g white wine
  • 300 g Arborio rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 40 g salted butter
  • 2 pieces burrata cheese (approx. 200 g), cut in half
  • fresh basil leaves only, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
630.8 kcal / 2639.2 kJ
Proteína
21.4 g
Gordura
26.8 g
Hidratos de carbono
76.8 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.8 g
Sódio
647.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas