Dispositivos e acessórios
Risotto pomodori with burrata
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion (approx. 180 g), cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g)2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
647.1 mg
Proteína
21.4 g
Energia
2639.2 kJ /
630.8 kcal
Gordura
26.8 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
76.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Risotto bolognese
45min
Leek and cheese tart
1h 15min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetarian nuggets
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min