Dispositivos e acessórios
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Amaretti Biscuit
-
egg white from large egg1
-
caster sugar80 g
-
ground almonds120 g
-
almond extract½ tsp
Peach Filling
-
peaches large, firm, 1 peeled, pitted and quartered5
-
unsalted butter for greasing
-
flaked almonds to taste30 - 40 g
Zabaglione
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar120 g
-
saffron threads5
-
egg yolks from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.1 g
Energia
2610 kJ /
624 kcal
Gordura
28.9 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Panna Cotta
6h 15min
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate syrup
20min
Hollandaise Sauce
15min
Piped Raspberry Mousse
1h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Beurre Blanc
20min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Chocolate Sauce
5min