Dispositivos e acessórios
Sicilian Caponata
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Marinades
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Pissaladière
1h 30min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Asparagus Risotto
45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Portuguese Leeks
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min