Dispositivos e acessórios
Sicilian Caponata
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Marinades
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pea Gazpacho
4h 15min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h