Dispositivos e acessórios
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
Preparação 15min
Total 3h 50min
16 slices
Ingredientes
Torte
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets280 g
-
chestnut purée (see tip)450 g
-
egg yolks from large eggs6
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
dark rum4 Tbsp
-
caster sugar60 g
-
egg whites from large eggs6
-
fine sea salt¼ tsp
Glaze
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets170 g
-
double cream100 g
-
dark rum1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.1 g
Energia
984 kJ /
237 kcal
Gordura
16.4 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Crème Pâtissière
15min
Pear Frangipane
1h 30min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Strawberry Bavarois
6h