Dispositivos e acessórios
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
Preparação 15min
Total 3h 50min
16 slices
Ingredientes
Torte
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets280 g
-
chestnut purée (see tip)450 g
-
egg yolks from large eggs6
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
dark rum4 Tbsp
-
caster sugar60 g
-
egg whites from large eggs6
-
fine sea salt¼ tsp
Glaze
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets170 g
-
double cream100 g
-
dark rum1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.1 g
Energia
984 kJ /
237 kcal
Gordura
16.4 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Strawberry Bavarois
6h
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Rum Babas
3h 45min
Almond Tuiles
1h 30min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min