Dispositivos e acessórios
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus Risotto
45min
Gazpacho
1h 15min
Falafel
24h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Gazpacho
1h 15min
Sicilian Caponata
30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Creamy courgette soup
25min
Mushroom Risotto
30min