![Kangaroo harissa polpette with lentils and kale Kangaroo harissa polpette with lentils and kale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6aaf0f02-2080-41fa-9c76-a5272f9dd2c6/Derivates/2bf340e7-f2c2-4b1a-9720-5f270c3e43f5.jpg)
Versões compatíveis
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1663 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 40.8 g
- Hidratos de carbono
- 23.8 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sódio
- 1207.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken cacciatore
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Layered lamb curry
1 Std.
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Lentil hotpot
12h 45min