Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Fennel salad
- 100 g cabbage, cut into thin slices
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into quarters
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 1 fresh long green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 1 lime, zest and juice
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g Greek-style natural yoghurt
- 1 pinch smoked paprika
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Coffee rub and beef
- 1 tbsp instant coffee
- 1 tbsp salt
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground black pepper
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tips)
- 1 tbsp olive oil
- 2500 g water
- 1 ½ tbsp cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1674.4 kJ / 398.7 kcal
- Proteína
- 50.2 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 15.2 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 1683.5 mg
Receitas alternativas
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Beef ragu
1h 25min
Layered lamb curry
1 godz.
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Brazilian cheese puffs
20min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Veal pizzaiola
40min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min