Gin-cured ocean trout salad
TM6 TM5 TM31

Gin-cured ocean trout salad

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

Cured ocean trout

  • 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
  • 1 star anise
  • 5 juniper berries
  • 1 tsp pink peppercorns
  • 1 tsp caraway seeds
  • 1 tsp coriander seeds
  • 125 g sugar
  • 125 g sea salt
  • 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
  • 100 g gin of choice (see Tips)

Salad

  • 3 radishes, trimmed and thinly sliced
  • ½ cucumber, sliced
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
  • 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
  • micro herbs, to serve
  • crème fraîche, to serve
  • bread, toasted to serve (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1326.8 kJ / 315.9 kcal
Proteína
26.3 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gordura
14.3 g
Gordura saturada
3.8 g
Fibra
0.4 g
Sódio
2029 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas