Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes, trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber, sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve
- crème fraîche, to serve
- bread, toasted to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1326.8 kJ / 315.9 kcal
- Proteína
- 26.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
- Gordura
- 14.3 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 2029 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Prawn saganaki with feta
35min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Mulled wine
15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Romesco dip
10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Muhamara dip
30min