Versões compatíveis
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Hidratos de carbono
- 52.5 g
- Gordura
- 16.7 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sódio
- 217.6 mg
Receitas alternativas
Cypriot grain salad
45min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Israeli couscous salad
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 Min